Trắc nghiệm từ vựng Tiếng Anh 10 Unit 6 Online

Trắc nghiệm Tiếng Anh Unit 6 lớp 10

Tip mời các bạn cùng tham khảo bài Trắc nghiệm từ vựng Tiếng Anh 10 Unit 6 Online giúp các em làm quen các dạng bài tập môn tiếng Anh 10 trong Unit 6: Gender Equality, chuẩn bị cho các bài kiểm tra lớp 10 sắp tới.

• Thi thử Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh lớp 10 Unit 6
  • Trắc nghiệm Tiếng Anh 10 Unit 5 Online
  • Bài tập word form lớp 10 có đáp án

Mời các bạn tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 10 để nhận thêm những tài liệu hay: Tài liệu học tập lớp 10

Trắc nghiệm Tiếng Anh Unit 6 lớp 10 thuộc chuyên đề ôn tập tiếng Anh 10 theo từng Unit, hỗ trợ quá trình ôn luyện môn tiếng Anh 10 tại nhà và đề ra phương hướng học tập phù hợp, nâng cao kết quả học môn Anh lớp 10.

• Find the word which has a different sound in the part underlined
  • Choose the word which has a different stress pattern from the others
  • Choose the correct answer
    6. In Korea, many people still feel that women should be in charge of __________ after getting married.
  • 7. Gender equality is also a part of the ____ to the challenges facing society.
  • 8. The least equal country in the world for women, ranking 145th, was Yemen, where only 55% of women can read and only 6% ____ college.
  • 9. Reducing gender ____ improves productivity and economic growth of a nation.
  • 10. In Yemen, women have less ____ to property ownership, credit, training and employment
  • 11. International Women’s Day is an occasion to make more __________towards achieving gender equality.
  • 12. Women are more likely to be victims of __________ violence.
  • 13. In Nepal, child marriage and __________ to school have prevented girls from reaching their full potential.
  • 14. Women and men must have equal _________ to shape society and their own lives.
  • 15. Women do the majority of domestic and _________ work, including cleaning, cooking, and child care as well as taking care of sick and elderly.
  • Đáp án đúng của hệ thống
  • Trả lời đúng của bạn
  • Trả lời sai của bạn