Đề thi KSCL đầu năm lớp 10 môn Anh 2019 – THPT Liễn Sơn

Đề thi khảo sát chất lượng đầu khóa năm học 2019 – 2020 lớp 10 môn tiếng Anh trường THPT Liễn Sơn, tỉnh Vĩnh Phúc gồm 40 câu cụ thể như sau:

Question 08. Which of the following is not mentioned in the passage as an alternative source of energy?

A. Geothermal powerB. Synthetic fuels C. Burning of garbageD. Electricity

Question 09. In the second paragraph, the phrase “synthetic fuels” could best be replaced by which of the following__________.

A. fast burning fuels B. low burning fuels

C. biological fuels D. artificial made fuels

Đáp án đề thi khảo sát đầu năm lớp 10 môn Anh 2019 – THPT Liễn Sơn