Bài tập Unit 6 lớp 4 Where’s your school? Online

Bài tập tiếng Anh 4 unit 6 Where’s your school? online

Bài tập unit 6 tiếng Anh lớp 4 Where’s your school? có đáp án tổng hợp lượng kiến thức Từ vựng – Ngữ pháp tiếng Anh unit 6 lớp 4 giúp các em ôn tập tại nhà hiệu quả.

• Choose the correct answer.
  • 1. When is your sister birthday? – _________
  • 2. Are you in class 4A? – _________
  • 3. Where do your grandparents live? – They ______ in Thai Binh province.
  • 4. Where’s your school? – ______________
  • 5. _______? – I am in class 4A1.
  • Read the text and decide the following sentences are True or False.

I am Emma. I am from England. I am ten years old. I am in Class 4A at Cambridge Primary School. My school is very big and there is a big playground outside. There are thirty classrooms with a blackboard in each. There are a lot of posters and pictures on the walls. There is a modern library. I often go to the library after school. I love my school very much.

• 1. Emma is from the U.S.
  • 2. She is in Class 4A.
  • 3. Her school has a big playground.
  • 4. Her school has 35 classrooms.
  • 5. She never goes to the library.
  • Đáp án đúng của hệ thống
  • Trả lời đúng của bạn
  • Trả lời sai của bạn