Trắc nghiệm tiếng Anh lớp 11 Unit 6 Competitions có đáp án

Trắc nghiệm Unit 6 lớp 11: Competitions có đáp án

Tip.edu.vn giới thiệu đến bạn đọc Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 11 Unit 6: Competitions có đáp án. Hy vọng đây sẽ là những tư liệu hữu ích giúp các bạn ngày càng tiến bộ hơn trong việc học, nhất là môn tiếng Anh. Mời các bạn tải và luyện tập ngay với các bài tập tiếng Anh lớp 11 này.

I. PRONUNCIATION

Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others.

1. a. reciting b. spirit c. stimulate d. winner

2. a. problem b. sponsor c. wonderful d. enjoy

3. a. announce b. annual c. award d. among

4. a. competition b. completion c. question d. information

5. a. athletics b. marathon c. faithfully d. smoothly

13. Such questions provide a useful means of ______ students’ interest.

a. expressing

b. encouraging

c. stimulating

d. providing

14. All students can take part in the annual English-speaking Competition.

a. happening once a year

b. happening once a term

c. happening once a month

d. happening once every six months

15. He______ his poem in front of the whole school.

a. dedicated

b. recited

c. said

d. delivered

B. Choose the word or phrase – a, b, c, or d – that best completes the sentence.

16. We took part in a sponsored walk ______ to support the poor.

a. organized

b. organizing

c. that organized

d. had organized

17. We strongly recommend ______ your luggage when you travel.

a. to insure

b. you insuring

c. your insurance

d. you insure

18. She asked my advice ______ subject she should study at university.

a. what

b. on what

c. to what

d. on to what

19. Children could be compelled to work on the farm, effectively denying ______.

a. their school

b. them to school

c. them schooling

d. for schooling

20. Indoor heating systems have made ______ for people to live and work comfortably in temperate climates.

a. it is possible

b. possible

c. it possible

d. possibly

21. She phoned the police and ______ outside her home

IV. WRITING

Choose the answer (a, b, c or d) that is nearest in meaning to the printed before it.

48 - b; 49 - d; 50 - c;

Trên đây là Bài tập tiếng Anh lớp 11 Unit 6 Competitions có đáp án. Mời thầy cô tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 11 cả năm khác như:Để học tốt Tiếng Anh lớp 11, Bài tập Tiếng Anh lớp 11 theo từng Unit trực tuyến, Đề thi học kì 1 lớp 11, Đề thi học kì 2 lớp 11,... được cập nhật liên tục trên Tip.edu.vn.

Để chuẩn bị tốt cho năm học 2020 - 2021 sắp tới, mời quý thầy cô, các bậc phụ huynh và các em học sinh tham gia nhóm Facebook: Tài liệu học tập lớp 11 để tham khảo thêm nhiều tài liệu các môn học khác nhau.