Trắc nghiệm tiếng Anh 6 Friends plus Unit 1 Online

Bài tập tiếng Anh lớp 6 Friends plus Unit 1 Towns and Cities

Nằm trong bộ bài tập tiếng Anh 6 Chân trời sáng tạo theo unit, Bài tập unit 1 lớp 6 Friends plus online tổng hợp nhiều dạng bài tập tiếng Anh 6 phổ biến giúp các em kiểm tra kiến thức Từ vựng – Ngữ pháp unit 1 Towns and Cities hiệu quả.

• Read and match.
    A B
    1. PARK a. a building in which collections of books, newspapers, etc.
    2. CAFÉ b. a building, column, statue, etc. built to remind people of a famous person or event
    3. LIBRARY c. an area of public land in a town or a city where people go to walk, play and relax
    4. MONUMENT d. an occasion when people buy and sell goods
    5. MARKET e. a place where you can buy drinks and simple meals.
  • 1. PARK
  • 2. CAFÉ
  • 3. LIBRARY
  • 4. MONUMENT
  • 5. MARKET
  • Complete the sentence with: a, an, some, any.
  • 1. Would you like ………………… milk, please?
  • 2. He eats ………………… orange after his dinner.
  • 3. Are there ………………… vegetables?
  • 4. There is ………………….. big fridge in the kitchen.
  • Đáp án đúng của hệ thống
  • Trả lời đúng của bạn
  • Trả lời sai của bạn