Skills Unit 7 lớp 11 Further education

Tài liệu Soạn tiếng Anh lớp 11 mới Unit 7 Skills trang 22 25 dưới đây nằm trong bộ đề Soạn tiếng Anh 11 mới theo từng Unit mới nhất do Tip.edu.vn sưu tầm và đăng tải. Tài liệu Soạn Anh văn 11 Unit 7 Further Education giúp các em học sinh lớp 11 giải các bài tập có trong Unit 7 tiếng Anh lớp 11 chương trình mới phần Skills chi tiết cũng như chuẩn bị tốt kiến thức trước khi tới lớp.

* Tham khảo thêm: Soạn Unit 7 lớp 11 Further Education

I. Mục tiêu bài học

1. Aims:

By the end of the lesson, Ss will be able to:

– Gain some information about higher education opportunities

– Remember the vocabulary of Unit 7

– Revise the grammar about the present perfect & the present perfect continuous

2. Objectives:

-Vocabulary: relate to the topic Further Education

– Grammar: the present perfect, the present perfect continuous

– Skills: reading, speaking, listening, writing

II. Soạn giải Unit 7 lớp 11 Further Education Skills

Unit 7 lớp 11: Reading

1. Look at the table of the British state-run education system. Can you make a similar table for the education system of Viet Nam? (Xem bảng mô tả hệ thống giáo dục công lập Anh Quốc. Lập một bảng tương tự cho hệ thống giáo dục Việt Nam.)

Gợi ý:

School Age Examination
Kindergarten 3-5
Primary school 6-10
Lower secondary school 11-14
Upper secondary school 15-17 GCSE

2. Quickly read the text. Choose the best heading for it. (Đọc nhanh bài đọc. Chọn tiêu đề đúng nhất cho bài.)