Đề thi khảo sát chất lượng các đội tuyển học sinh giỏi khối 7 môn Tiếng Anh năm học 2017-2018 (Đề số 706)

VI. Choose options marked A, B, C or D to finish the sentences. (10 pts)
It is five o’clock in the evening when Rene Wagner come home from work. She walks into the living
room and looks at her three children. They are 14, 13 and 9 years old. They are watching TV. The
are everywhere. Rene is angry, “This place is a mess” she tells her children, “I can’t work all day and

5/5 - (99 bình chọn)