Bài tập Tiếng Anh 7 Global Success Unit 3

Bài tập nâng cao Unit 3 lớp 7 Community Service

Bài tập Unit 3 lớp 7 nâng cao Community Service do Tip.edu.vn tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các bài văn mẫu tham khảo, là tài liệu luyện tập hữu ích giúp học sinh lớp 7 học tập hơn. Mời các em thao khảo bài sau đây.

Bài tập Tiếng Anh 7 Global Success Unit 3

Bản quyền thuộc về Tip nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Write the correct form or tense of the verbs in brackets.

1. Last summer, my father (teach) _____________ me to drive.

2. I (start) _____________ doing charity when I (be) _____________ a first year student.

3. _____________ (you/ go) to see the concert yesterday?

4. Yesterday, I (see) _____________ Jim at a bookstore.

A. donate

B.shelter

C. community

D.homeless

3. My mom often asks me to …………………. my room on the weekend.

A. stay

B. volunteer

C. make

D. clean up

4. ________ people usually live on the streets, under bridges, or in camps.

A. Sick

B. Homeless

C. Elderly

D. Disabled

5. We help families in ________ by providing food, clothing, housing and much more.

A. control

B. case

C. need

D. shape

Xem đáp án

1. B

2. C

3. D

4. B

5. C

Read the text carefully, then decide whether the following statements are true (T) orfalse (F).

The Soup Kitchen, founded in 1986, is a resource for the homeless, elderly, lonely and poor inCentral London, providing free hot meals, clothes and toiletries, and creating a sense of belonging and community. Serving around 70 people a day from 10 am -12 noon on Monday, Tuesday, Thursday, Friday and Saturday, with the Clothes Closet open on alternate Mondays, four to five volunteers are required each morning to carry out this vital work.

The Soup Kitchen is run by a Board of Trustees, a part-time Director and Kitchen Manager, three more staff and a team of volunteers. Support for The Soup Kitchen comes from individuals, corporations and trusts. Volunteers and donations (both financial and in-kind) are vital to support our work and enable us to continue this service to the community.

1. The Soup Kitchen is a non-profit organization.

2. It provides free meals for people in need.

3. It opens five days a week from 10am to 12pm.

4. Clothing is provided every Monday morning.

5. The organization is funded by donations from individuals, corporations and trusts.

6. People can only donate money to the Soup Kitchen.

Xem đáp án

1. T

2. T

3. F

4. F

5. T

6. F

Bài tập tự luận và trắc nghiệm môn Anh lớp 7 Unit 3 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 7 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 7 và môn Ngữ văn 7.

Trên đây Tip.edu.vn đã giới thiệu Bài tập Tiếng Anh 7 Global Success Unit 3. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 7 hay như Đề kiểm tra Tiếng Anh lớp 7 Unit 1 My Hobbies, Bài tập tiếng Anh 7 Global Success Unit 2, Viết lại câu Tiếng Anh lớp 7…. được cập nhật liên tục trên Tip.edu.vn.

Ngoài ra, Tip.edu.vn đã thành lập group chia sẻ tài liệu học tập THCS miễn phí trên Facebook: Tài liệu học tập Tiếng Anh lớp 7. Mời các bạn học sinh tham gia nhóm, để có thể nhận được những tài liệu mới nhất.