Bài tập tiếng Anh 10 i-Learn Smart World unit 2

Bài tập i-Learn Smart World 10 unit 2 Entertainment and Leisure

Bài tập tiếng Anh 10 Smart World unit 2 Entertainment and Leisure có đáp án tổng hợp nhiều câu trắc nghiệm từ vựng + ngữ pháp tiếng Anh khác nhau giúp các em ôn luyện kiến thức unit 2 tiếng Anh 10 hiệu quả.

• Choose the correct answer to complete the sentence.
  • 1. Peter is fond ____ chatting online with his friends.
  • 2. Linda spends most of her _______ on her hobby. It is collecting magazines.
  • 3. My brother loves watching Marvel films, so I’m sure he will go to see the film “Thor: Thunder and Love”. That’s right up his ________.
  • 4. My grandmother usually water the flowers in the garden in her ______ time.
  • 5. It is very _____________ to watch Minions: The rise of Gru. I think you should watch it.
  • 6. He suggested __________ for a drink at The Coffee House.
  • 7. I regret ________ to my sister’s advice because she was right.
  • 8. My husband stopped __________ a milk coffee because he felt sleepy.
  • 9. I felt angry when my friend refused _______ me a life as he had promised.
  • 10. It is raining heavily this week. However, Tony expects __________ with his father this Sunday.
  • Đáp án đúng của hệ thống
  • Trả lời đúng của bạn
  • Trả lời sai của bạn