Bài tập Tiếng Anh 7 Global Success Unit 1 số 2

Bài tập Unit 1 lớp 7 Hobbies

Bài tập Unit 1 lớp 7 nâng cao Hobbies do Tip.edu.vn tự biên soạn và đăng tải dưới đây tổng hợp các bài luyện tập nâng cao, là tài liệu luyện tập hữu ích giúp học sinh lớp 7 học tập hơn. Mời các em tham khảo bài sau đây.

Bài tập Tiếng Anh 7 Global Success Unit 1 số 2

Bản quyền thuộc về Tip nghiêm cấm mọi hành vi sao chép vì mục đích thương mại

Circle the word in which the underlined part is pronounced differently

1. A. proverb

B. together

C. exercise

2. A. learn

B. earn

C. hear

3. A. laugh

B. ghost

C. rough

1. A

2. C

3. B

Give the correct form of the word given to complete the sentence

1. Minh is very …………….. and he paints very well. (CREATE)

5. ………………. your Music lesson (finish) ………………. at 7 p.m?

Xem đáp án

1. My sister (practise)………practices……….the guitar twice a week.

2. Nam’s friends often (give)……give…………. him stamps from other countries.

3. We find (make) …………making……… models interesting because it (help) ……helps…………. us relax.

4. What ……does…………. your mother (do) ………do………. in her free time?

5. …………Does……. your Music lesson (finish) ………finish………. at 7 p.m?

Read the passage, and then choose the best answer.

Along with jogging and swimming, cycling is the best all-round forms of exercise. It can help to increase your strength and energy, giving you a stronger heart. You don’t carry the weight of your body on your feet when cycling. It is also a good form for people with a pain in your feet or your back. You should start your hobby slowly. Doing too quickly can have bad effects.

You should cycle twice or three times a week. If you find you are in pain, you will stop and take a rest.

1. Why is cycling a good form of exercise?

________________________________________________

2. Why might people with a pain in the back go cycling?

________________________________________________

3. What will happen if you do too quickly?

________________________________________________

4. How often should you go cycling?

________________________________________________

5. What will you do if you find you are in pain?

Xem đáp án

1. Because it can help to increase your strenghth and energy, giving you a stronger heart.

2. Because you don’t carry the weight of your body on your feet when cycling.

3. If you do too quickly, it will have bad effects.

4. You should cycle twice or three times a week.

5. If you find you are in pain, you will stop and take a rest.

Bài tập tự luận và trắc nghiệm môn Anh lớp 7 Unit 1 tổng hợp các dạng bài tập phổ biến giúp học sinh lớp 7 củng cố kiến thức và chuẩn bị cho kì thi cuối kỳ sắp tới. Bên cạnh đó các em có thể tham khảo tài liệu môn Toán 7 và môn Ngữ văn 7.

Trên đây Tip.edu.vn đã giới thiệu Bài tập tiếng Anh 7 Global Success Unit 1 (số 2). Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 7 hay như Đề kiểm tra Tiếng Anh lớp 7 Unit 1 My Hobbies, Ngữ pháp – Bài tập tiếng Anh lớp 7 Unit 1, Viết lại câu Tiếng Anh lớp 7…. được cập nhật liên tục trên Tip.edu.vn.

Ngoài ra, Tip.edu.vn đã thành lập group chia sẻ tài liệu học tập THCS miễn phí trên Facebook: Tài liệu học tập Tiếng Anh lớp 7. Mời các bạn học sinh tham gia nhóm, để có thể nhận được những tài liệu mới nhất.