Bài tập tiếng Anh 6 Global success unit 2 Online

Bài tập unit 2 lớp 6 My house Online

Bài tập tiếng Anh lớp 6 Global Success unit 2 My house có đáp án bao gồm nhiều dạng bài tập tiếng Anh 6 Kết nối tri thức khác nhau giúp các em nâng cao kiến thức hiệu quả.

• Write (T) if the statement is true, and write (F) if the statement is false.

Minh lives with his parents in a lovely apartment in Ho Chi Minh City. His apartment is not very big but it is comfortable. There are five rooms in the apartment: a living room, two bedrooms, a kitchen and a bathroom. The living room is the biggest of all. It is beautiful furnished. The bath room is very beautiful. It has a sink, a tub and a shower. The kitchen is very modern and has everything: refrigerator, washing machine, dishwasher, gas cooker, electric stove, kitchen table…. Minh’s bedroom is not large, but it is very bright and its colors are nice. Minh likes his apartment a lot.

• 1. There are five rooms in Minh’s apartment.
  • 2. The living room is bigger than any other rooms in his apartment.
  • 3. The sink is in the bath room.
  • 4. His bedroom is large.
  • 5. The kitchen is modern because there is a washing machine there.
  • Đáp án đúng của hệ thống
  • Trả lời đúng của bạn
  • Trả lời sai của bạn