Bài tập tiếng Anh 10 global success unit 4 Online

Bài tập tiếng Anh lớp 10 unit 4 For a better community online

Nằm trong bộ bài tập tiếng Anh 10 Global Success theo từng unit, bài tập tiếng Anh unit 4 lớp 10 For a better community có đáp án được biên tập bám sát chương trình SGK tiếng Anh 10 Kết nối tri thức giúp các em học sinh lớp 10 ôn tập Từ vựng – Ngữ pháp tiếng Anh trọng tâm.

• Fill the blanks with the correct forms of the words given.
  • 1. He is a ___________ person. I don’t want to talk to him. (boredom)

boring

• 2. Her story is nonsense. It seems ____________ to me. (meaning)

meaningless

• 3. Quality education should be a top __________ in developing countries. (prioritize)

priority

• 4. We received a ________ of 50 million VND from an anonymous donor yesterday. (donate)

donation

• 5. She is _________ to her job at the charity centre. She spends most of her free time there. (dedication)

dedicated

• Choose the options that best fit the blanks.
  • 1. I ____ in the queue when I ____ that I had lost my wallet.
  • 2. While the teacher was explaining to the whole class, she ____ carefully.
  • 3. ____ my mother and I were cooking in the kitchen, John came in and broke the dish.
  • 4. Building necessary ____ such as hospitals, schools and parks is important.
  • 5. She has a lot of ____ in this field, so she was offered the job.
  • Đáp án đúng của hệ thống
  • Trả lời đúng của bạn
  • Trả lời sai của bạn